Hírek Vas megyéből

2018. 10. 20., szo - 08:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – az elmúlt 24 órában – négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt, ezért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. október 19-én egy személygépkocsival közlekedő csörötneki lakost igazoltattak Magyarlak belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították. A nővel szemben engedély nélküli vezetés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Munkatársaink 2018. október 19-én százharmincöt járművezetőt állítottak meg a Szentgotthárdi Rendőrőrs illetékességi területén annak a prevenciós célzattal végrehajtott akciónak a keretében, amely az ittas járművezetők kiszűrésére fókuszált. Az intézkedés alá vont sofőrök egyikénél sem merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé.

Köszönjük a gépjárművezetők jogkövető magatartását!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.