Hírek Vas megyéből

2018. 10. 20., szo - 08:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – az elmúlt 24 órában – négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt, ezért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. október 19-én egy személygépkocsival közlekedő csörötneki lakost igazoltattak Magyarlak belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították. A nővel szemben engedély nélküli vezetés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Munkatársaink 2018. október 19-én százharmincöt járművezetőt állítottak meg a Szentgotthárdi Rendőrőrs illetékességi területén annak a prevenciós célzattal végrehajtott akciónak a keretében, amely az ittas járművezetők kiszűrésére fókuszált. Az intézkedés alá vont sofőrök egyikénél sem merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé.

Köszönjük a gépjárművezetők jogkövető magatartását!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.