Hírek Vas megyéből

2018. 10. 20., szo - 08:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – az elmúlt 24 órában – négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt, ezért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. október 19-én egy személygépkocsival közlekedő csörötneki lakost igazoltattak Magyarlak belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították. A nővel szemben engedély nélküli vezetés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Munkatársaink 2018. október 19-én százharmincöt járművezetőt állítottak meg a Szentgotthárdi Rendőrőrs illetékességi területén annak a prevenciós célzattal végrehajtott akciónak a keretében, amely az ittas járművezetők kiszűrésére fókuszált. Az intézkedés alá vont sofőrök egyikénél sem merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé.

Köszönjük a gépjárművezetők jogkövető magatartását!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.