Hírek Vas megyéből

2019. 01. 12., szo - 08:17
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök 2019. január 11-én egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Répcelak belterületén. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrök 2019. január 11-én egy székesfehérvári lakossal szemben intézkedtek Szentgotthárdon. Munkatársaink megállapították, hogy a nő körözését a Szolnoki Járásbíróság – lopás bűncselekmény elkövetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Szentgotthárdi Rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

Munkatársaink 2019. január 11-én egy személygépkocsival közlekedő szentpéterfai férfit igazoltattak a megyeszékhelyen. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 19 éves sofőr egy másik autóra kiállított hatósági jelzéssel ellátva vezette a járművet, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Szombathelyi Rendőrkapitányság az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.