Hírek Vas megyéből

2019. 01. 19., szo - 08:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök 2019. január 18-án egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Körmenden. Az intézkedés során a nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A járőrök 2019. január 18-án intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő személyt Körmenden. A rendőrök az ellenőrzés során a személygépkocsiban egy másik – korábban szétbontott – autóra kiadott hatósági jelzést találtak. A gépkocsiban utazó – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – szőcei lakost a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfivel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárás indult.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.