Hírek Vas megyéből

2019. 01. 19., szo - 08:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök 2019. január 18-án egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Körmenden. Az intézkedés során a nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A járőrök 2019. január 18-án intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő személyt Körmenden. A rendőrök az ellenőrzés során a személygépkocsiban egy másik – korábban szétbontott – autóra kiadott hatósági jelzést találtak. A gépkocsiban utazó – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – szőcei lakost a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfivel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárás indult.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.