Hírek Vas megyéből

2019. 04. 27., szo - 08:50
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az elmúlt 24 órában két garázda személlyel szemben intézkedtek és körözött személyt fogtak el Vas megyében.

A járőrök 2019. április 26-án a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a lukácsházai lakost, aki az intézkedést megelőzően – egy közlekedési szituáció miatt kialakult affér kapcsán – letörte egy személygépkocsi visszapillantó tükrét a megyeszékhelyen. A nyomozók a 36 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ugyancsak a megyeszékhelyen intézkedtek a rendőrök 2019. április 26-án azzal a vépi lakossal szemben is, akinek a körözését a Szombathelyi Járásbíróság – garázdaság vétség elkövetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A járőrök 2019. április 26-án a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a nőt, aki az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – megütött egy másik személyt Kőszegen. A nyomozók K. Edit 50 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.