Hírek Veszprém megyéből

2017. 12. 11., h - 08:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hét esetben indult büntetőeljárás járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, őket ittas járművezetésen érték tetten. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Kup külterületén egy személygépkocsit vezető soproni nő esetében, míg Pápán egy gépjárművével közlekedő bébi lakos esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2017. december 10-én. Őket előállították mintavételre a Pápai Rendőrkapitányságra, ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Fentieken kívül a Veszprém megyei rendőrök további öt esetben indítottak büntetőeljárást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 17 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Többször visszajárt lopni

A tulajdonos tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 24 éves férfit, aki hat alkalommal lopott egy tatabányai zöldségesből.

 

Szép kor

Nyugállományú hadnagyot köszöntöttek az aktív alezredesek.

 

Ököllel ütötte a sértett fejét

A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint többször is megverte az egyik alkalmazottját. A sértett súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.