Hírek Veszprém megyéből

2019. 01. 10., cs - 08:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három főt állítottak elő, köztük egy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. január 9-én 11 óra körül Ajka belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a körözött személyre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.