Hírek Veszprém megyéből

2019. 01. 10., cs - 08:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három főt állítottak elő, köztük egy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. január 9-én 11 óra körül Ajka belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a körözött személyre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás az utcán

Két fiatalt rabolt ki egy férfi Karcagon. A helyi rendőrök már aznap este elfogták és őrizetbe vették.

 

Csendes hétvége

Nem történt sérüléses baleset Tolna megyében a hétvégén.

 

A helyszínen maradt a rendszáma

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet okozott Zalaegerszegen, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt egy 49 éves kemendollári férfi.