Hírek Veszprém megyéből

2019. 08. 20., k - 06:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tizenkét főt állítottak elő, köztük hét embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. augusztus 19-én 12 óra 35 perckor Tapolca belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel 2019. október 23-ig eltiltották a járművezetéstől. A járőrök a férfit ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.