Hírek Veszprém megyéből

2019. 09. 17., k - 08:17
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc embert állított elő, köztük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, további négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. szeptember 16-án 10 óra 27 perckor Veszprémben igazoltattak egy 16 éves fiút. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatal ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd szolgálati gépjárművel otthonába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.

 

Fodrászüzletből lopott

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőt.