Hírek Veszprém megyéből

2019. 11. 08., p - 08:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és három személyt fogott el. Négy főt állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. november 7-én 1 óra 25 perckor Pápán, az Erkel Ferenc utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő dabronyi lakost. A rendőri intézkedés során az 57 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Ellene büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további egy járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.