Hírek Veszprém megyéből

2020. 01. 23., cs - 08:58
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe és öt főt fogott el. Nyolc embert állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A tapolcai rendőrök a 77-es számú főút 31. kilométerszelvényében igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő móri lakost 2020. január 22-én 15 óra 36 perckor. A rendőri intézkedés során a 42 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további három sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!