Hírek Veszprém megyéből

2020. 01. 23., cs - 08:58
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe és öt főt fogott el. Nyolc embert állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A tapolcai rendőrök a 77-es számú főút 31. kilométerszelvényében igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő móri lakost 2020. január 22-én 15 óra 36 perckor. A rendőri intézkedés során a 42 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további három sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.

 

Lezárt akta: letörte a sorompó rúdját

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyt büntetőeljárás egy 44 éves kardoskúti férfi ellen, az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.