Hírek Veszprém megyéből

2020. 02. 22., szo - 08:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Öt személyt állítottak elő, közülük három embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. február 21-én 20 óra körül Várpalota belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök ezután a férfit további mintavétel céljából előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A fenti eseten túl további két sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés miatt, egy személy ellen szintén büntetőfeljelentést tettek, egy fővel szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.