Hírek Veszprém megyéből

2020. 05. 21., cs - 08:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenhárom embert állított elő, köztük kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Ittas járművezetés miatt két sofőrrel szemben intézkedtek.

A járőrök 2020. május 20-án 18 óra 40 perckor Pápán igazoltattak egy 16 éves fiút. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatal ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szolgálati gépjárművel otthonába szállították.

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 17. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 7 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.