Hírek Veszprém megyéből

2020. 05. 30., szo - 08:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, hat személyt állított elő, köztük négy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. május 29-én 0 óra 10 perckor Veszprémben, az Iskola utcában igazoltattak egy autóval közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során a 44 éves sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, így őt további mintavétel céljából előállították. A mért értéknek megfelelően a férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

A Veszprém megyei járőrök a fenti eseten túl további egy sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt.

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 29. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 10 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.