Hírek Veszprém megyéből

2020. 09. 22., k - 07:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy embert állított elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. szeptember 21-én 12 óra 10 perckor Zircen igazoltattak egy 15 éves lányt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatal ellen a Kiskőrösi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt előállították a Zirci Rendőrőrsre, majd átadták törvényes képviselőjének.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.