Hírek Veszprém megyéből

2020. 10. 19., h - 07:58
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Három személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. október 18-ára virradó éjszaka Balatonfüreden igazoltattak egy 37 éves veszprémi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és a büntetést az illetékes bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött személyt ezután előállították, majd őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.