Hírek Veszprém megyéből

2020. 11. 21., szo - 07:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el és hét embert állított elő.

A járőrök 2020. november 20-án, 19 óra 3 perckor Várpalotán igazoltattak egy 19 éves veszprémi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatal ellen a Gyulai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.  

A rendőrök a körözött személyt előállították, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Belvárosi változások

Csak a változás örök, tartják hozzáértők, jó megfigyelők, és alighanem igazuk van. Mindennapjainkban új szabályzók jelennek meg, módosulnak fókuszpontok, átrendeződnek prioritások, erről viszont ezúttal a belvárosi zsaruktól értesültünk.

 

Egészségkárosító szokások

Hetedszer jelent meg az ESPAD (European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs), vagyis az európai fiatalok cigarettával, alkohollal és kábítószerrel kapcsolatos szokásait vizsgáló felmérés.

 

Rajtaütés a Bevezetőn

Valószínűleg sorozatbetörőkre csaptak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) zsarui január
9-én. A tolvajok erkélyekre felmászva jutottak be a lakásokba.

 

Rendőrkézen a díler

A miskolci nyomozók egy férfit vettek őrizetbe, mert pszichoaktív anyaggal kereskedett.