Hírek Veszprém megyéből

2020. 11. 22., v - 08:47
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, három személyt állított elő, köztük két embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. november 21-re virradó éjszaka a 77-es számú főúton, Tótvázsony közelében igazoltattak egy autóval közlekedő vászolyi lakost. Az intézkedés során a 37 éves sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, így őt további mintavétel céljából előállították. A férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kereskedtek az új pszichoaktív anyaggal

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.

 

Kerékpárt loptak, keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy kerékpárt tulajdonítottak el Szentes belvárosában.

 

Tűzbe dobta a drogot

A szekszárdi nyomozók elfogtak és őrizetbe vettek két decsi férfit, akik hónapokon át árusítottak új pszichoaktív anyagot Tolna megyében.