Hírek Veszprém megyéből

2021. 02. 22., h - 08:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt állított elő és tizenhárom személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. február 21-én, reggel Balatonalmádiban állítottak meg egy autót, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a 47 éves budapesti sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

A Veszprém megyei rendőrök a fenti eseten túl további öt sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt, velük szemben szintén büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!