Hírek Veszprém megyéből

2021. 12. 03., p - 06:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedéseinek összefoglalója.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert őrizetbe vett, kettőt előállított, négy személyt elfogott, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén tetten értek. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

Egy 36 éves férfi 2021. december 2-án 23 óra 25 perckor autójával közlekedett Várpalotán, a Szent István úton a Fő tér irányából a Tési út felé. Haladása során egy íves kanyarban megcsúszott, és a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A fiatalember a gépkocsival a helyszínt elhagyta, azonban a járőrök egy másik utcában intézkedés alá vonták. Az igazoltatáskor felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A sárkeszi lakost további mintavétel céljából a rendőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.