Hírek Zala megyéből

2019. 01. 24., cs - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 7-es számú főúton közlekedett egy nő Peugeot típusú személyautóval, Nagykanizsa irányából Nagyrécse felé 2019. január 23-án 7 óra 30 perc körül, amikor az egyik kanyarban megcsúszott és nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő teherautónak. A balesetben a személyautó sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Ortaháza irányából Páka felé közlekedett egy férfi és utasa Chevrolet típusú személyautóval 14 óra 45 perc körül, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a havas úttesten, a vízelvezető árokba csapódott és felborult. A balesetben az utas könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, egyiküket az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.