Hírek Zala megyéből

2019. 11. 26., k - 06:36
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, három könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett 2019. november 25-én 21 óra 26 perckor Nagykanizsán, a Balatoni úton, a Városkapu körút irányába Audi típusú személyautóval, amikor az autóbuszállomás előtti útszakaszon elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személyt. A balesetben a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök tizenhárom főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2019. november 25-én Zala megyében.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, az elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti. A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák.

 … hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.