Hírek Zala megyéből

2019. 12. 03., k - 08:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos, egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

Zalaegerszegen, a Mártírok útján közlekedett egy férfi 2019. december 2-án 6 óra 30 perckor Suzuki típusú autójával, majd a Kisfaludy utca kereszteződésénél elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost, aki a baleset során súlyos sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett 2019. december 2-án 6 óra 40 perckor Nagykanizsán, a Templom téren egy Skoda típusú személygépkocsival, azonban haladása során nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelni szándékozó gyalogosnak és elütötte. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 53 éves nagykanizsai férfi 2019. december 2-án 13 óra 40 perckor Nagykanizsán, a Romlottvári úton közlekedett egy Fiat típusú autóval, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban - feltehetőleg ittassága miatt - letért az úttestről, majd betonoszlopnak és kerítéslábnak ütközött. A balesetben a gépjármű utasa könnyű sérüléseket szenvedett. 

A szolgálatban lévő állomány hét főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök hét főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kapcsolati erőszak Pécsett

Gáz- és riasztófegyverrel és késsel fenyegette volt feleségét egy férfi, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.