Hírek Zala megyéből

2019. 12. 03., k - 08:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos, egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

Zalaegerszegen, a Mártírok útján közlekedett egy férfi 2019. december 2-án 6 óra 30 perckor Suzuki típusú autójával, majd a Kisfaludy utca kereszteződésénél elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost, aki a baleset során súlyos sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett 2019. december 2-án 6 óra 40 perckor Nagykanizsán, a Templom téren egy Skoda típusú személygépkocsival, azonban haladása során nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelni szándékozó gyalogosnak és elütötte. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 53 éves nagykanizsai férfi 2019. december 2-án 13 óra 40 perckor Nagykanizsán, a Romlottvári úton közlekedett egy Fiat típusú autóval, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban - feltehetőleg ittassága miatt - letért az úttestről, majd betonoszlopnak és kerítéslábnak ütközött. A balesetben a gépjármű utasa könnyű sérüléseket szenvedett. 

A szolgálatban lévő állomány hét főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök hét főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.