Hírek Zala megyéből

2020. 01. 24., p - 07:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és három anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján Csatár belterületén, a Széchenyi úton közlekedett egy férfi 2020. január 23-án 16 óra körül Suzuki típusú személygépkocsival, amikor a Tó utca kereszteződéséhez érve letért az úttestről, majd egy füves területen állt meg. A baleset után a járművet vezető személy a helyszínről gyalogosan eltávozott, őt a rendőrök a közelben igazoltatták. A rendőri intézkedés során felmerült a gyanúja, hogy a férfi alkoholt fogyasztott, ezért további mintavételre előállították. A baleset következtében a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két főt fogott el, egyiküket a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök három főt állítottak elő, köztük két személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Illegális migráns Tompánál

A feltartóztatott külföldi egy kamion alvázára felkapaszkodva kísérelt meg bejutni az ország területére.