Hírek Zala megyéből

2020. 01. 24., p - 07:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és három anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján Csatár belterületén, a Széchenyi úton közlekedett egy férfi 2020. január 23-án 16 óra körül Suzuki típusú személygépkocsival, amikor a Tó utca kereszteződéséhez érve letért az úttestről, majd egy füves területen állt meg. A baleset után a járművet vezető személy a helyszínről gyalogosan eltávozott, őt a rendőrök a közelben igazoltatták. A rendőri intézkedés során felmerült a gyanúja, hogy a férfi alkoholt fogyasztott, ezért további mintavételre előállították. A baleset következtében a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két főt fogott el, egyiküket a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök három főt állítottak elő, köztük két személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten érték a betörőket

A győri rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három helybéli férfit.