Hírek Zala megyéből

2020. 05. 19., k - 06:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 65 éves helyi férfi közlekedett Suzuki személyautóval Eszteregnyén, a Kossuth utcában 2020. május 18-án 17 óra 10 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve járművezetés közben elaludt, letért a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokba hajtva egy beton hídfejnek ütközött.  A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három személyt állítottak elő, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset kapcsán az alábbiakra hívja fel a járművezetők figyelmét:

  • Soha ne üljünk fáradtan a volán mögé, ne kockáztassuk se a saját, sem pedig mások életét vagy testi épségét!
  • Amennyiben hosszabb útra indulunk, rendszeresen tartsunk pihenőt!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.