Hírek Zala megyéből

2021. 07. 29., cs - 06:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos, és egy könnyű sérüléssel, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 64 éves keszthelyi férfi közlekedett személyautóval 2021. július 28-án 17 óra 15 perckor Zalaegerszegen, az Ebergényi úton. Amikor a Zengő utcai kereszteződéshez ért, balra szándékozott kanyarodni, azonban figyelmetlensége miatt nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő 48 éves kerékpárosnak, és elütötte.

A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat főt fogott el egyet az ellene kiadott körözés alapján. . A rendőrök hat személyt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.