Hírek Zala megyéből

2017. 12. 10., v - 08:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi és utasa 2017. december 9-én 17 óra körül a 74-es főút melletti mezőgazdasági földúton közlekedett traktorral, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt letért az útról és a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a két férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy nő és két utasa 19 óra 05 perckor Nagykanizsán közlekedett a Batthyány utcában a Kisfaludy utca felé Dacia típusú személyautóval, amikor a kereszteződésnél nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú személyautót vezető férfival. A balesetben két személy könnyű sérülést szenvedett.

.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, mindkettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.