Hírek Zala megyéből

2017. 12. 10., v - 08:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi és utasa 2017. december 9-én 17 óra körül a 74-es főút melletti mezőgazdasági földúton közlekedett traktorral, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt letért az útról és a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a két férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy nő és két utasa 19 óra 05 perckor Nagykanizsán közlekedett a Batthyány utcában a Kisfaludy utca felé Dacia típusú személyautóval, amikor a kereszteződésnél nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú személyautót vezető férfival. A balesetben két személy könnyű sérülést szenvedett.

.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, mindkettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.