Hírek Zala megyéből

2017. 12. 23., szo - 08:34
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos sérüléssel, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi Nagykanizsán 2017. december 22-én 10 óra 20 perckor a Platán soron szabályosan közlekedett a Rózsa út irányából az Eötvös tér felé, amikor egy nő a parkoló autók közül kilépett elé és elütötte. A gyalogos a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy belga állampolgár közlekedett 18 óra 30 perc körül személyautóval Cserszegtomaj irányából Keszthely felé, amikor eddig ismeretlen körülmények között elütött egy 52 éves férfit. A gyalogos a helyszínen életét vesztette.

A szolgálatot teljesítő állomány hét személyt fogott el, mindegyiket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök 16 főt állítottak elő, biztonsági intézkedést pedig két esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.