Hírek Zala megyéből

2018. 01. 16., k - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán egy férfi közlekedett segédmotor-kerékpárjával 2018. január 15-én 4 óra 20 perckor a Csengery úton, amikor a havas úttesten megcsúszott és egy parkoló autónak ütközött. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy nő közlekedett Suzuki típusú személyautóval 8 óra 40 perckor a 76-os főúton, Bagod irányából Hagyárosbörönd felé, amikor a vizes úttesten megcsúszott autójával és a szemközti sávban közlekedő kamionnal összeütközött. A kamion sofőrje elrántotta a kormányt és a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, ahol összeütközött egy Toyota típusú személyautóval. A balesetben a női sofőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány tíz személyt fogott el, hatot bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az alkoholszonda egy esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.