Hírek Zala megyéből

2018. 02. 03., szo - 08:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi és utasa közlekedett személyautóval Nagykanizsán 2018. február 2-án 17 óra 45 perc körül, a Petőfi Sándor utcában a Dózsa György utca felé, amikor a két utca kereszteződésénél figyelmetlensége miatt, a kijelölt gyalogosátkelőhelynél elsodort egy gyalogost. A balesetben a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Zalaszentgróton egy férfi az éjszakai órákban a Gyár utcában közlekedett Tekenye felé, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról és beton hídfőnek ütközött. A balesetben a sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök nyolc személyt állították elő, hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.