Hírek Zala megyéből

2018. 03. 24., szo - 07:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Keszthelyen, a Bem utcában 2018. március 23-án 13 óra 35 perckor parkolt egy nő Ford típusú személyautóval, amikor figyelmetlensége miatt úgy nyitotta ki a gépkocsi ajtaját, hogy nem vette észre a mellette kerékpárral haladó személyt. A kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A 7-es számú főúton közlekedett 14 óra 35 perckor Nagyrécse irányából Nagykanizsa felé Ford típusú gépjárművel egy hölgy, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Volkswagen típusú személyautóval. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

l

A szolgálatban lévő állomány két főt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 12 személyt állítottak elő, közülük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.