Hírek Zala megyéből

2018. 08. 08., sze - 08:45
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi közlekedett Vonyarcvashegyen az Iskola utcában 2018. augusztus 7-én 9 óra 20 perc körül személyautóval, amivel vontatott egy másik gépjárművet. Az Iskola utca és a 71-es főút kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a balról, Keszthely felől érkező motorkerékpárosnak, aki a vontatókötélnek ütközött és elesett. A motoros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.  

Egy nő közlekedett 11 óra 20 perckor Renault Twingo típusú személyautóval Nagykapornakon, Zalaegerszeg felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy fának ütközött. A sofőr a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el és három főt állított elő. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.