Hírek Zala megyéből

2018. 09. 14., p - 09:36
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi közlekedett 2018. szeptember 13-án 7 óra 25 perckor Zalaegerszegen, az Ola utcában a Rákóczi utca felé Volkswagen típusú személyautóval, amikor kanyarodása során eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy segédmotoros kerékpárossal. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Bagolai soron közlekedett egy nő kerékpárral a Thúry utca irányából a Mária utca felé 12 óra 45 perkor, amikor egy parkoló gépjármű éppen nyíló ajtajának ütközött. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Zalaújlakon, egy mezőgazdasági területen közlekedett egy férfi és utasai Toyota típusú tehergépjárművel 16 óra 30 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és felborult.  A balesetben három személy könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök 14 főt állítottak elő, kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.