Hírek Zala megyéből

2018. 11. 01., cs - 08:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi közlekedett személyautóval 2018. október 31-én Tótszerdahelyen a Kossuth Lajos utcában, az Ady Endre utcából a Béke utca felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az egyik kanyarban letért az útról és kerítésnek ütközött. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Keszthely külterületén, a Fenyves fasoron közlekedett egy nő a 71-es főút felé Opel Astra típusú személyautóval, amikor a kereszteződésnél nem biztosított elsőbbséget, a szabályosan egyenesen haladó Renault típusú személyautónak és összeütköztek. Az ütközés erejétől a Renault továbbsodródott és nekiütközött egy forgalmi okok miatt várakozó, szintén Opel típusú személyautónak. A balesetben két személy könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

13 migráns a Tisza árterén

Csónakkal lépték át a szerb-magyar határt. Rendőrök és katonák közösen tartóztatták fel őket.