Hírek Zala megyéből

2018. 12. 13., cs - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Letenyén, a Rákóczi Ferenc utcában közlekedett Skoda Fabia típusú személygépkocsijával 2018. december 12-én 7 óra 45 perckor egy férfi, amikor egy várakozó autóbusz mögül kilépett elé egy gyalogos személy, akit elütött. A balesetben egy idős asszony súlyosan megsérült.

Hosszúfalu és Rédics között közlekedett a 86-os számú főúton, 10 óra 10 perckor egy férfi Piaggio típusú gépjárművel, amikor nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező kamionnak és összeütköztek. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Kossuth téren 14 óra 9 perckor a Tripammer út irányából a Kisfaludy utca felé közlekedett egy nő Citroen típusú személyautójával, amikor a kereszteződésnél nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda négy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.