Horgászverseny a Füzesen

2019. 05. 15., sze - 15:17
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az IPA Magyar Szekció Paksi Szervezete 24 órás horgászversenyt szervezett a hétvégén.

A Paks közelében levő Füzes Horgásztónál 21. alkalommal szervezett 24 órás horgászversenyt rendvédelmi szervek dolgozóinak és családtagjaiknak 2019. május 10-e és 11-e között az IPA Magyar Szekció Paksi Szervezete. A megmérettetésre több tucat csapat jelentkezett az ország számos pontjáról.

kép

A versenyzők egy nap alatt csaknem egy tonna halat fogtak ki a tóból.

kép

A dobogó mindhárom fokára Tolna megyei rendőrök és katasztrófavédők állhattak fel. Az első helyen Borisz és csapata végzett 97,1 kilogrammnyi hal kifogásával. A második helyezettek a Paksi Autópálya Alosztály rendőrei lettek 65,23 kilogrammal, míg a dobogó harmadik fokára a Rapsic Team nevű csapat tagjai állhattak fel, akik 58,76 kilogrammnyi halat fogtak ki.     

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.