Húsvillával szúrt

2018. 12. 18., k - 09:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bicskei Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 37 éves szári nővel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. július 18-án éjszaka férfi ismerősének szári lakóhelyén előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett a partnerével, majd a konyhában lévő 30 cm hosszúságú kétágú húsvillát a férfi hátába szúrta. A 37 éves sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bicskei Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.