Irattartót lopott a nő, eljárás indult ellene

2021. 02. 24., sze - 13:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost.

A sértett értesítette a rendőrséget 2021. február 23-án, délelőtt arról, hogy pár nappal korábban eltűnt az irattartója, amelyben okmányait és több tízezer forintot tartott.

A bejelentő másnap az utcán megtalálta az irattartót, az egyik pápai üzletben pedig visszakapta az elveszett okmányait, ám a készpénze nem került elő. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként pár órán belül azonosították a lopás feltételezett elkövetőjét, és a 27 éves pápai nőt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy az elkövető az egyik pápai gyógyszertárban találta meg a sértett által földre ejtett irattartót, majd azt magához vette.

A 27 éves helyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!