Iskolai lánymosdóba ment be Pécsett

2021. 09. 10., p - 10:14
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A 25 éves helyi férfit személyi szabadság megsértésével gyanúsítják a rendőrök.

Bejelentés érkezett 2021. szeptember 9-én 8 óra 40 perckor az egyik pécsi általános iskolából arról, hogy egy férfi két tanuló után bement a lánymosdóba. A férfit feltartóztatták, majd a rendőrök a helyszínen elfogták. Előállítását követően a rendőrök tisztázták a körülményeket, adatgyűjtést végeztek, de jogsértés nem volt megállapítható. Megállapították azonban, hogy a 25 éves pécsi férfi megalapozottan gyanúsítható egy korábbi bűncselekmény elkövetésével, így kihallgatták gyanúsítottként. A férfit azzal gyanúsítják, hogy február közepén ugyanebben az iskolában bement egy lánymosdóba, és az ott lévő lányt nem engedte ki onnan. Ezután átment egy másik mosdóba is, és ott is ugyanezt tette. A körülmények, valamint a cselekmény szexuális indíttatásának teljes körű vizsgálata folyamatban van.

 

A férfit őrizetbe vették, ellene személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.