Ittas járművezetés gyanújával állítottak elő két sofőrt a Vas megyei rendőrök

2021. 01. 10., v - 08:07
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindkét férfival szemben büntetőeljárás indult.

Munkatársaink 2021. január 9-én, a késő esti órákban egy személygépkocsival közlekedő nardai lakost igazoltattak a 87-es és a 89-es számú főutak kereszteződésében. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

Ittasan vezette gépkocsiját az a helyi lakos, akit 2021. január 9-én, a késő esti órákban igazoltattak a járőrök Szombathelyen, a Dolgozók útján. A rendőrök a gépjármű vezetőjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Mindkét férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.