Ittas, körözött és az autópályán egy baleset

2019. 09. 06., p - 07:52
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök 24 órás mérlege.

A polgárdi járőrök 2019. szeptember 5-én hajnalban Móron igazoltatták azt az 54 éves kőszárhegyi férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék ellene elfogatóparancsot adott ki, mivel nem kezdte meg börtönbüntetését. A rendőrök a férfit elfogták és a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Dinnyésen a gárdonyi rendőrök állítottak meg egy autóst, még a reggeli órákban, akiről az intézkedés során megállapították, hogy úgy vezette az autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A 65 éves kápolnásnyéki férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, és vele szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Délelőtt az M7-es autópályán Polgárdi közelében haladt egy 25 éves ukrán kamionsofőr, amikor az előtte forgalmi okból fékező román kamionosnak ütközött. A baleset azért történt, mert a kamiont vezető ukrán férfi nem tartotta be a követési távolságot, és a fékező jármű mögött már nem tudott megállni. Személyi sérülés nem történt. A balesetet okozó férfinek az autópálya rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.