Ittas sofőrt fogtak el a járőrök

2021. 10. 13., sze - 05:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt főt őrizetbe vett, kettő embert elfogott, mindkettőt az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Tizenegy személyt előállítottak, közülük egyet ittas vezetés gyanújával.

A járőrök 2021. október 12-én délután Tapolcán igazoltattak egy férfit, aki személyautóval közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. Az egyenruhások a tapolcai lakost elfogták, majd további mintavétel céljából előállítottak. Ellene közigazgatási eljárást kezdeményeztek ittas vezetés elkövetése miatt, majd szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.