Ittasan motorozott

2018. 10. 24., sze - 09:40
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Parkoló személyautónak ütközött egy segédmotoros Becsehelyen.

Egy 52 éves helyi férfi 2018. október 23-án 17 óra 40 perckor Becsehelyen, a Táncsics Mihály utcában közlekedett Simson típusú segédmotorjával, amikor egy lejtős útszakaszon elhagyta az úttestet és nekiütközött egy parkoló személyautónak. A balesetben a motoros nem sérült meg.

A helyszínre érkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították. A balesetet okozó férfivel szemben a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.