Ittasan okozott balesetet Vas megyében

2020. 01. 23., cs - 08:00
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A szombathelyi rendőrök eljárást indítottak a gépjárművezetővel szemben.

A járőrök 2020. január 22-én a déli órákban egy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Ják belterületén. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Szabadság tér irányából a Templom tér irányába. Haladása során elveszítette uralmát járműve felett és az út melletti kőfalnak ütközött. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés során felmerült a gyanú, hogy az elindulása előtt a férfi szeszes ital fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt. A rendőrök előállították és – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.