Ittasan szenvedett balesetet a segédmotor-kerékpáros

2020. 02. 22., szo - 13:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök egy 40 éves férfivel szemben javasolnak vádemelést.

A pusztaszentlászlói férfi 2019. szeptember 21-én 14 óra 45 perc körül egy Aprilia típusú segédmotoros-kerékpárral közlekedett a 7536-os számú úton Pusztaszentlászló felé, amikor letért az úttestről és a füves árokparton elesett. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a 40 éves férfivel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a férfit. Adatainak ellenőrzése során az is kiderült, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.