Ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedett

2019. 10. 21., h - 07:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A sárvári rendőrök elfogták az ittas sofőrt és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Munkatársaink 2019. október 20-án, a délutáni órákban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Ölbő belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulás előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A férfival szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.