Ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedett

2019. 10. 21., h - 07:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A sárvári rendőrök elfogták az ittas sofőrt és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Munkatársaink 2019. október 20-án, a délutáni órákban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Ölbő belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulás előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A férfival szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy előzés miatt ütötte el

Közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves királyszentistváni férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.