Ittasan vezettek

2020. 11. 13., p - 09:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy salgótarjáni és egy pusztavacsi férfival szemben fejezték be a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 48 éves salgótarjáni, és egy 63 éves pusztavacsi lakos ellen.

A 48 éves férfi Salgótarján belterületén, a Fáy András körúton ütközött személygépjárművével egy parkoló gépkocsinak, amelyet követően adatai hátrahagyása nélkül távozott. A közelben tartózkodó vezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménnyel zárult, amelyet követően a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányság épületébe további mintavétel céljából előállították.  A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szintén pozitív eredménnyel zárult annak a személygépkocsival közlekedő 63 éves pusztavacsi férfinek az alkoholszondás ellenőrzése, akit október 26-án 6 óra 5 perckor vontak ellenőrzés alá a rendőrök Balassagyarmaton, a Kóvári úton.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket mindkét férfival szemben elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismerősétől lopott

Az oroszlányi rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

 

Tragédia a 6-s főúton

Egy ember meghalt, amikor személyautó ütközött tehergépkocsival a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán.

 

Körzeti megbízott forrónyomon

Adatot gyűjtött és személyismeretére hagyatkozott a ceglédi kmb-s, néhány óra alatt azonosította és elfogta a betöréssel gyanúsítható helyieket.