Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Érden

2018. 05. 16., sze - 17:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte 2018. május 16-án.

Érden 2018. május 16-án tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. Az összejövetelen az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, a közterület-fenntartó intézmények képviselői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

A fórum keretében Tolnai Ildikó r. alezredes, az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról.

"

Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a negyedéves beszámolót, továbbá tájékoztatta a résztvevőket a Pest megyét, illetve közelebbről az Érdi Rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. A beszámoló kapcsán a fórumon résztvevők kérdéseket intézhettek a rendőrkapitányság vezetőjéhez, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők  kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam