Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Érden

2018. 05. 16., sze - 17:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte 2018. május 16-án.

Érden 2018. május 16-án tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. Az összejövetelen az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, a közterület-fenntartó intézmények képviselői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

A fórum keretében Tolnai Ildikó r. alezredes, az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról.

"

Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a negyedéves beszámolót, továbbá tájékoztatta a résztvevőket a Pest megyét, illetve közelebbről az Érdi Rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. A beszámoló kapcsán a fórumon résztvevők kérdéseket intézhettek a rendőrkapitányság vezetőjéhez, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők  kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.