Jogosítvány nélkül, ittasan, forgalomból kivont autót vezetett

2019. 12. 08., v - 08:17
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe és egy személyt fogott el. Két főt állítottak elő, közülük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. december 7-én 0 óra 13 perckor Veszprémben, a Halle utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő kamondi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit korábban az illetékes hatóság már kivonta a forgalomból, továbbá a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek, valamint az érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentéssel éltek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.