Kábítószer az autóban

2020. 01. 10., p - 09:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a jármű 22 éves sofőrjét.

A járőrök 2020. január 9-én délután Sárkeresztúron, a Dózsa György úton igazoltattak egy Citroen típusú személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során a jármű utasterében alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A lefoglalt anyagokon elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök a 22 éves férfit elfogását és előállítását követően kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.