Kábítószer birtoklása miatt kell felelnie

2019. 07. 24., sze - 07:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a rendőrök Mosonmagyaróváron, a Szent István Király úton egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták 2019. április 27-én 22 óra 10 perckor. A 33 éves helyi férfi az ellenőrzések során zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták ruházatát, ahonnan kábítószergyanús anyag került elő. A sofőrt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, míg a nála talált anyagokat lefoglalták. A járművezetővel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt anyag tekintetében a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy az kábítószernek minősül.

1

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadta az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Udvarokra mászott be

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.